Lördag

I dag har vi haft en jätteloppis i vårt lilla villaområde. Vädret var strålande och det kom folk långväga ifrån. Verkligen jätteroligt. Redan kvart över 8 kom en kvinna som nog var ute efter fynd hon kan sälja på nån annan marknad. Men hon köpte 6 tallrikar och så var vi igång. Sen gick det jättebra med försäljning trots att vi var billiga och inte hade så mycket barngrejer. Idag blir det vilodag förr jag är jättetrött . Ha en härlig söndag

Fredag bradag !

Å om jag inte varit så trött hade detta varit bästa dan. Men jag är helt slut efter en hemsk dag på jobbet. Så nu blir det vila...

Loppis

Nu är det dags att börja plocka ihop saker till lördagens loppmarknad.Ett jätte jippo i vårt område .Ska bli kul.

Bilar bilar bilar

 
 
Min näst yngste son är bil intresserad ,väldigt bilintresserad .Han har haft en massa projekt på gång.   
  Just nu håller han på med en gammal  Nissan Pickup -95 a som han lackat om och bytt balkar i och gud vet vad allt han bytt. Men den blir jättefin .Han köpte den billigt av en kompis och då var den inte i något vidare skick , men nu är den tipp topp. Han skulle dock vilja ha nån typ av lock på flaket . Har kollat på flextop.se . Här finns väldigt fina och lätthanterliga hopvikbara lock som väger 7-8 kg vilket är jättebra .För bilar med fast båge har de gjort anslutningsplåtar som ger de fästen och stöd som behövs .Och man spara diesel då man undviker virveln som annars kan bildas i flakkåpan . Vilket gör det mer ekonomiskt. Han har  garage på  2 olika  platser så det är bra att kunna frakta delar  och viktigt att de inte blir blöta om det regnar . Sen åker jag mycket på auktioner och loppisar så då är det perfekt att kunna köra på flak med lock . Också bra att kunna täcka så att det inte frestar tjuvar om man har något liggande på flaket när man går från bilen.
 

Måndag igen

Image by Infomastern (License)
 
Puh efter att gått upp 04.30 åkt och jobbat fr 05.15 och sen hem i ilfart ,för att kunna passa barn i Mölndal så är jag ju äntligen hemma .Och nu en massa timmar senare ska vi snart äta Rödspätta och stuvad spenat . Det ska bli så gott.  

Fredag

Äntligen den längsta veckan nånsin . Och jag tänker bara lägga mig och sova tror jag .God natt

Göteborgs kalaset

På fredag får vi se Miriam Bryant på Götaplatsen. Det är stort .
Vi har bott i samma område av Göteborg och hon är jämngammal med min dotter .
Så man har sprungit på familjen Bryant med jämna mellan rum . De är trevliga och enkla människor
hela familjen.
 
 

Arla morgonstund...

Klockan är 4.50 strax dags att gå till
 
jobbet. Det är svårt att ställa om efter semestern .Sängen lockar på en igen . Men väl ute i den friska morgonluften så är man på gång igen. Ha en jättefin dag .

Mina fina barnbarn

Image by gnislew (License)
Image by gnislew (License)
 
Jag har fått den äran att bli farmor åt 5 egna och ett bonusbarnbarn. Detta är en stor lycka <3.
De äldsta killarna är 12 och 14. Sen har vi  en 6 årig tjej och en 3 årig kille . Och så kom en liten pojk som precis ska fylla 1år i helgen. Och sist men absolut inte minst lilla tjejen som 4 månader  nu om 3 dar. 
De är alla väldigt olika . Stora killen älskar att läsa. Medans lillebror är mer tekniker. Han har alltid älskat lego.
Och han är otroligt bra. Hans kompisar brukar be honom att bygga upp deras komplisserade lego byggsatser
De tycker han gör det så bra och snabbt. Han hade en kort period då han tyckte (eller förväntades) att leg var töntigt. Men det har gått över igen. Nu bygger han Star Wars lego i parti och minut efter att ha sett filmerna.
Han är verkligen en konstruktör av rang så vad månde det bliva av honom som vuxen.
Sen nästa lilla barnbarn tjejen på 6 år har så otroligt mycket spring i bena så där är nog en löpare eller friidrottare på väg. Lite tidigt att sia om än men men...
Och lillebror är en lugn saklig kille men än för liten för att se nån speciell förmåga.
Och så lillen på 1år är ju ännu svårare att säga .4 månaders flickan kan man ju rakt inte säga.
Inte mycket badväder denna semestern . Men får hoppas på bättre väder i den sista semester veckan.
stegoplastcomposite.se

By the sea


Tisdag morgon

Man skulle kunna tro att det verkligen är höst. Storm ,regnskurar och så en och annan solglimt. Nu ska vi förbereda oss för vår semester tripp så det blir full fart hela dan och så hoppas vi på lugnt väder på torsdag för då GOTLAND here we come !!!

Sommarnatt

Sitter här och beundrar molnen som drar fram .Ömsom ljusa lätta och så kommer tunga moln med massor av regn . Men nu är det dags att krypa till kojs . Så god natt och sov så gott

RSS 2.0