Sorgsamt

Nu ska våra små vänner dotterns katter flytta med henne .Kommer bli tomt utan några som springer omkring och vill pussas hela tiden.Men som tur är ska de ju bo nära

Tranås en stad att räkna med

Jag är så innerligt trött på att bo i Göteborg .Här är ofta bråkigt och man kan inte gå säker när man går ut på tex teater eller bio om kvällarna. Annars är det ju en mysig stad . Men klimatet har hårdnat betydligt. 
 
 Vi kikar runt på allehanda platser . men vi fastnade för Tranås . Liten stad nära sjö .Det verkar finnas många fina  lägenheter i Tranås
Tranås är beläget invid sjön Sommen i nordligaste Småland . Sommen som är en  stor sjö med mängder av öar. 
 
Det  är nära till arbete , kommunikation och rekreation . Det finns fina  väldigt fina badplatser,  med kanotuthyrning , fin golfbana , och ganska nära till bondgårdar  och här finns också en hel del pensionärs aktiviteter.
 
Staden är en  levande stad . Med en en genuin småstads känsla. Hit skulle jag mycket väl kunna tänka mig att flytta . Det påminner om min hembygd sånär som på avsaknaden av saltvatten . Jag är ju född på Västkusten och van vid att ha nära till bad så det är en viktig ingrediens om jag ska flytta någon stans .Sen är det ju viktigt att ha nära till skog .Ja vi får väl se vad det blir när jag väl bestämt mig .
 
 

En sorgens dag

Hörde när jag åkte till jobbet vid halv 5 vad som hänt i Manchester.
Så otroligt sorgligt och otäckt. Vi hade en säkerhetsutbildning härom dagen just angående Pågående Dödligt Våld. En sk PDV attack .Tyvärr slutar de alltid med att nån dör . När gärningsmannen lyckats med vad hen föresatt sig brukar hen oftast ta sitt liv. Det är otroligt tunga saker detta .
Men risken att drabbas är inte så stor säger polisen så tillsvidare får vi tro på detta
Ha i alla fall en bra dag och var rädda om varann

Elmätare och kabeldragning

Helgen har bestått av diverse elinstallationer. Vi har en god vän som är elektriker. Han har bistått oss med hjälp
med allt vad vi behövt få rett ut och nyinstallerat.
 
 
Han har beställt en del kablar i diverse storlekar . Och på mitt jobb har dom haft hjälp från ett
företag som hjälper med att märka upp och reda ut alla kablar under deras skrivbord .Och eftersom jag är på en tidning är det mycket kablar och väldiga getingbon under skrivborden.Men nu har det här företaget rett ut och tejpat upp kablar i grupper vilket blir jättebra.
ASSO Produkter har kunder i många olika branscher och företagets lösningar går att hitta i allt från bensinpumpar och diskmaskiner till skogsmaskiner. På www.asso.se kan du läsa mer om vilka olika applikationer som använder företagets produkter.
Men helgen har inte bara bestått av arbete .Vädret har varit ljuvligt så vi har promenerat i skogen också .Och suttit på altanen och bara njutit. Jag måste jobba i trädgården med . Det dåliga samvetet kryper sig på. Gäller bara att starta så går det av sig själv sen..

Har tänkt klippa ner en buske som jag fick av min pappa .Den är fin men växer som ogräs.Blir lätt ohanterlig


Flytt helg

Denna helgen har vi hjälpt dottern att flytta. Känns vemodigt
men barn ska ju så klart inte bo hemma hela livet . Och hon har fått världens sötaste lägenhet. Så vi får väl bara vänja oss .Helgen har ju bjudit på strålande sol så det har varit perfekt. Men nu är det dags att sova snart och ställa klockan på 4.15. God natt alla glada

RSS 2.0