Våren May. 25, 2016

Syren är en sån underbar blomma. Synd bara att den blommar över så fort. Det är skolavslutning och samling i klassrummet för mig .Och berså med kaffebricka och syrendoft. Men den är tätt följd av en massa andra vackra blommor.

Semester

 
 
 
Sommaren närmar sig med stormsteg . Längtar verkligen till vår semester. Först ska vi ta en tur till High Chaparall¨med barn och barnbarn.Jag tror det är gubben som ser fram emot det allra mest. Vi åker dit med vår husbil.De har ju en stor camping alldeles utanför , så det blir väl fint.
Vi är väl där några dagar . Men sen ska vi fara runt i södra Sverige och se oss kring. Skånes stränder är ju så otroliga .Obligatoriskt på våra semestrar är en tur Smygehuk . Så det får det bli i år också
Lite senare bär det av en vecka till Gotland. Vi är där under Medeltidsveckan . Det är verkligen som att resa tillbaka till medeltiden. När man tittar ut om morgonen kan campingen krylla av små medeltidsbarn och vuxna . Kanske rider det en riddare förbi din dörr.  En promenad i sommarnatten  på  Visbys kullerstensgator kantade av stockrosor och en massa andra vackra blommor .
En tur uppåt får det bli. Längst upp tar vi färjan över till Fårö. Efter en liten stund
kommer  Ingemar  Bergman museet . Har aldrig varit där, men tänkte göra ett besök i år . Och när man är på Fårö så måste man ju ta en sväng till Kutens bensin också där man kan ta sig en pannkaka eller två.
 
 
kcsaxnas.se
 
 
 
 
 

Fredag

Äntligen är det helg . Och fredagen är helt klart bäst.Nu gäller det att fördela sina gracer bland barn o barnbarn så det blir lite jämnt. I veckan var jag barnvakt hos ene sonen . Han var på kurs o sambon jobbade kväll. Jättemysigt att få hämta på dagis och va en del av deras vardag.Men ikväll är det lite lugnt.Gott när man är uppe redan kl.4.30 Ha en härlig kväll alla fina människor

RSS 2.0