Motorproblem

Hej på er idag är det svinkallt ute .Riktigt april väder .Jag åkte till Hisingen efter jobbet och hämtade en kista som vi köpt på en säljsida Jättefin . Men mannen som sålde var otroligt pratsam och ville sälja allt mellan himmel och jord.
Så för att komma därifrån köpte vi en lampa utöver kistan. Får väl hoppas den funkar
Men nu är vi hemma .Jag skrattade när jag hämtade posten .Nästan varje dag kommer det nåt litet eller stort paket med en eller annan liten eller stor del till sonens projekt . Ja han har ju flera men senaste är en motorcykel .Vad det är för märke vet jag inte .Så intresserad är jag tyvärr, men det är väl mest för jag inte kan något om bilar och motorcyklar .
 Vi fått problem med vår bil .Motorn har  bråkat ett tag, den stannar bara plötsligt när den blivit varm. Är väldigt osäkert att åka med den . Vi ska snart åka på en långtur så då måste det vara fixat  . 
Hej på er idag är det svinkallt ute .Riktigt april väder .Jag åkte till Hisingen efter jobbet och hämtade en kista som vi köpt på en säljsida Jättefin . havererat  .Så den måste troligtvis bytas . Men vi ska ta kontakt med Swedmotor och se vad de kan hjälpa oss med . Jättebra företag. De kanske kan reparera motorn .Ja om det inte blir allt för dyrt förstås .Men de ska kolla i alla fall .
 
   

Sommarväder och höns

Vädret är super gott idag.Och grannen har släppt ut sina nyinförskaffade hönor .Dom är så söta små pärlhöns.Nu ska jag starta dagen med lite trädgårdsarbete Och sen lite frukost i gröngräset

Tomt i kassan

Vi var på tippen med ett lass häromdan Och vi såg flera som slängde nya saker . Kunde inte låta bli  att fråga varför . Jo sa en kvinna jag vill köpa nytt , inte ha en massa gammalt skräp . Men sa jag varför skänker ni inte bort det .  Nej men det orkar jag inte , sa hon. Jag tycker det är lite dåligt, man kan ju sälja
Det är  många  som har problem med ekonomin  nu för tiden .Allt bra sorgligt. Och det är ju väldigt
viktigt att få hjälp med att reda ut när man rört till det . Det finns ju massor av olika av företag.
där du kan få hjälp att hitta bästa ränta om du vill baka in dina lån och få ner räntekostnaderna. Man kan jämföra
olika långivare ,deras tjänster, produkter och respektive avtal . Du får låna på ett sätt som passar just dig även om du har betalningsanmärkningar. Ibland kan vi ju hamna i svårigheter och då är det ju skönt att kunna få låna även om du har betalningsanmärkning . När man tex skiljer sig kan ju bli väldigt tufft  det kanske man inte precis planerar alltid .Eller om någon  i släkten går bort och det blir en massa kostnader kring detta .Det är inte billigt med begravningar precis .Inte ens om man tar det allra billigaste och är det nån nära vill man ju att det ska va fint och minnesvärt
 Privatekonomin    
 
 
Privatekonomin       

Våren är här

Våren äntligen kommen och det är så härligt .Tyvärr är man inte riktigt kry. Nån dum influensa so slagit till . Men snart ska man nog va på bena igen hoppas jag.
 Det är alltid lite pirrigt och förväntansfullt när våren kommer . Det är så mycket man ser fram emot att göra . Både i trädgården och bara vara men framförallt få hem båten. Vi har haft den på vinterförvaring i Bergshamra . Astons sjöbodar Ett utomordentligt företag .De har båt försäljning ,båtmotorförsäljning, trailar plus vinterförvaring .astons.se Företaget blev årets  Maskinverkstad.2012.
I sommar ska vi åka till norra Bohuslän där vi ska ha vår bas .Det blir nog en hel del utflykter bla till Norge .Oslo Halden  och Sarpsborg. Vi kommer att vara i Krokstrand som ligger alldeles vid Idefjordens strand och är gudomligt vackert. Sen blir det kanske neråt Skåne en sväng .Eller Blekinge .Ingen Gotland hur gärna jag än vill .Gubben vill inte åka dit i år så bara att ge med sig. Men kanske nästa år .
Neej vad jag är trött på att bara vara inne och titta ut på det fina vädret .Det är en riktigt plåga. Ute går alla lätt sommarklädda och njuter av solen .Till och med katterna tycker det är tråkigt att inte får gå ut .De är innekatter men följer med oss ut ibland

RSS 2.0