September kyla

 

Nu är det så kallt och ruggigt ute  Löven faller väldigt  tätt. Cykelbanorna är luriga nu .Väldigt hala .Efter att ha cyklat en  och en halv  mil från jobbet i regn är det gott med ett bad.
 
Innan jag åkte hem pratade jobbarkompisen om att hon hade fixat till en riktig spa kväll för sig och sin man .
Det lät ju väldigt lockande. Med ljus och goda badoljor och så
 
Men när jag kom hem och skulle gå ner i källaren till vårt lite kalla badrum med duschkabin  så kändes det inte längre så lockande . Inget fel på dusch kabinen. Men jag blev väldigt avundsjuk måste jag erkänna .Visst lät det mysigt  att ligga där och flyta runt ibland bubblor med massage funktion och smörja in sig med goda krämer.
 
Bara för att gick gick in på ätet för att kolla olika företag som renoverar badrum och hittade detta. Badrum på 10 dagar lät väl superbra..Ett företag med fullservice som iriktar sig bara på våtrum .Då var det bara den lilla detaljen med finansieringen men jag ska absolut kolla på det .Tänk att få ett sprillans nytt badrum. Ja  det är väl bara att jobba lite extra eller som sonen köpa lite aktier som ligger lågt och vara med när dom stiger igen

nbjbyggkakel.se
 
 
 
 

Höststäda.

Nu är det höst på riktigt. Har visserligen varit dåligt väder ganska mycket under sommaren.
Hos oss har det varit en dramatisk sommar, då min man haft två hjärtinfarkter på väldigt kort tid.
Han  orkar inte så mycket ,och det har heller inte varit bra för honom att göra så mycket .Inte gå i backar om än aldrig så små och inte i trappor eller att lyfta aldrig så små saker.
Just nu ligger han på sjukhus så jag sitter där det mesta av dagarna.
Varje dag när jag kommer hem tänker jag att jag ska ta tag i städningen.Men jag är så trött.Och ändå har jag just nu ledigt från jobbet.Hur blir det inte när jag ska åka på jobb ,sjukhus och handla.
Nej jag bestämde mig för att kontakta en städfirma.
För mig är det viktigt att det är seriöst ,fackanslutet med kollektivavtal, och trevlig personal.Sen är det ju bra om de gör ett bra jobb :).
Jag bestämde mig för ett företag som heter Dsfm. De verkar väldigt proffsiga och de har även andra tjänster som bemanningstjänst och fastighet  .Jättebra eftersom vi har ett mindre företag och det blir tufft när han är konvalecent efter operationen han ska göra.  De verkar bra och ser glada och trevliga ut ,som sagt tycker jag det är ett stort plus särskilt i hemmet. Om han är hemma och mår dåligt och en sur tråkig städare ska smyga omkring här hemma. DSFM.se Jag har nu upprättat kontakt och de var lika trevliga som på bild .Jobbet utfördes mycket proffsigt.
 
 

RSS 2.0