Flyttbestyr

Nu är det dags för ett av barnen att flytta igen . Det går inte lång tid emellan när man har så många barn som oss. Flyttar gör vi själva men pianot är ju lite svårt så det skulle varit bra att leja nån som kan det  på ett proffsigt sätt. Man vill ju inte att pianot ska bli skadat . pianoflytt.nu  Pianoflytt företag ska vi testa för första gången, tror det blir utmärkt.
Det är så mycket grejer att fixa med när man ska flytta , men det är riktigt bra att man får gå igenom sina saker
och sortera dem .Bara man har tillräckligt med flyttkartonger.
Var på konsum en bit från oss och hittade bra flyttlådor för 15 kr styck. Jättebra pris.
Massor av tidningar att slå in sakerna i måste man ju också ha. Och just när man behöver dem som mest så har man förstås varit vid pappers återvinningen. Även om det är så segt att gå dit ( och man får dåligt samvete om man inte gör det ) så är det så.
Men nu ska vi packa för glatta livet . Trevligt när man hjälps åt. Senast vi flyttade själva var när jag och sambon skulle flytta ihop. Två  hem skulle bli ett , det var tufft eftersom jag flyttade till honom så blev det nog jag som slängde mest tyvärr eller bra vad vet jag. pianoflytt.nu
 

Min mormor

https://cdn2.cdnme.se/3094013/9-3/2015-06-30_102039_58359fce9606ee3d047fa945_thumb.jpg

Min mamma

Min mamma var en mycket gedigen människa . Höll alltid på dem som var svaga och sa sin mening
helt utan filter . Hon blev jätte arg över orättvisor. Jag tänker att hon skulle ha blivit en utmärkt politiker
 Men på tal om nåt helt annat .När hon blivit äldre borjade hon gå på auktioner .I byggden fanns då ett auktionshus i en gammal nedlagd affär.Lundals speceriaffär.
Jättekul att åka dit .Jag var dock inte så intresserad som hon var. Men hon åkte dit nästan varje helg .Och hon var jätte faschinerad över de billiga lådorna som kanske kostade 20 - 30 kr. Där gjorde hon verkliga fynd.
Det har däremot börjat intressera mig mera nu på senare tid att gå på auktioner. svenskaauktionsbyran.se 
Svenska auktionsbyrån kan hjälpa till vid eventuella försäljningar och om du letar efter något specifikt.
Min äldste son var med mormor på auktion ofta han ropade in en gammal fin moped en gång och ett luftgevär ahde han och mormor också inköpt.Han tyckte det var spännande att bjuda och tävla om att få saker som han gillade .Ibland hjälpte han mormor att bjuda. 
 
 
 
 

Dalskidan

 Älskling tyngden på dal skidan är väl ett citat från Lasse Åberg filmen" Sällskapsresan " som ploppar upp i huvudet ibland. Hans filmer har ju verkligen förmågan att ge oss oförglömliga stunder.
Det hade varit underbart att åka till fjällen i vinter . De säger att snön är på väg , så det är väl bara att åka när tid ges.
Vi har inte varit i fjällen på länge . Men Lindvallen är väl alltid trevligt så dit åker jag gärna.
Vi har ju en husbil ,men tyvärr är den inte vinterbonad . För en del år sen hade vi en ombyggd postbuss . Den var vi i norr med. Hade superbra värme och funkade jättebra med alla barnen. Här var våningssängar för alla och längst fram bakom förarsätet hade vi en spjälsäng för den minste pojken. Här fanns också en bredare säng för oss föräldrar . Vi älskade alla denna buss så när vi sålde den sa alla barnen att aldrig skulle åka med när vi köpte en ny. Och det har de nästan inte gjort heller.
Men om vi åker i vinter ska vi nog ta kontakt med Dalskidan som har stuguthyrning . De verkar seriösa och bra.   dalskidan.se 
 

RSS 2.0