Stockholm

Vi ska snart ha semester igen .Då bär det av till Gotland. En vecka där ska bli jättekul. Men skulle va kul att åka en sväng om Stockholm också. Länge sen vi var där faktiskt 13 år sen. Barnbarnet var ett år då och vi var med hos sonens svåger och svägerska. De bor fantastiskt fint vid vattnet med brygga i trädgården .Jättemysigt att sitta under pilen och titta på alla förbipasserande båtar. Förra gången vi var där fick jag gå till  läkare .Blev väldigt väl omhändertagen. Det är jobbigt att komma till en ny plats där man inte vet att få tag på läkare på ett enkelt sätt.
cityhalsocentral.se - Hälsocentral i Stockholm.
Men nu ska vi åka till Gotland som sagt och det ska bli trevligt. Då är det  medeltidsveckan och vi ska ha tidsenliga kläder.
Så det blir jättekul. Förra gången vi var där var så häftigt med marknader och hantverkare .Där var  medeltids tält med eldslukare , riddare och en massa trevliga människor. Torneringar och små teater föreställningar här och där. Kurser i allt möjligt som har med medeltiden att göra. På stranden  var det en massa uppträdanden som avslutades att de sköt eld pilar mot himlen. På morgonen kunde man träffa en hel familj i tidsenlig utstyrsel när man skulle gå till Konsum och köpa frukost frallor.
cityhalsocentral.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0