Kallt

 Vi funderade ett bra tag . Men nu är jag är så innerligt glad åt vår värmepump från Indol .  indol.se. Den här sommaren har inte bjudit på mycket sol eller värme. Det har varit så himla kallt . Inget torkväder ute för att torka tvätten i heller. Då är det så fint med luft värme pumpen vi satte in i källaren .Den blåser torr tvätten på en liten stund. Värmen  höjs oerhört snabbt .

 När vår torktumlare gick sönder tänkte jag att vi skulle köpa en ny tumlare Men nu har vi lagt det på hyllan .Går ju bra ändå.

 På ovanvåningen har vi luft/ vattenpump. Bra att kunna utnyttja de gamla elementen .Det är ju en stor kostnad i sig om man ska köpa det också. Tycker den ger en bra och god värme .Vi funderade ett bra tag  mellan att installera luftvärme - bergvärme . Men valet föll på luftvärmen . Kändes lättare på något sätt

Vi har en liten verkstad och även där har vi satt in luft värme. Verkstaden ligger i en länga om 6 lokaler och nu tror jag alla har satt in värme aggregat . Det gör ju gott hos grannarna också .Innan kunde nån stänga av värmen när de inte jobbade .Och eftersom de alla grannarna har andra jobb för sin försörjning så kan vissa lokaler vara tomma i kortare perioder . Då blir det inte så bra och framför allt så blir det kallt.

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0